2024. április 29. - Péter

Két színészt letartóztattak

Josh Brolin és Jeffrey Wright filmszínészeket is letartóztatták a shreveporti rendőrök, akiket egy bárban randalírozókhoz riasztottak.
2008. július 18. péntek 13:24 - Hírextra
Oliver Stone W című George Bush amerikai elnökről szóló filmjének forgatása a hét végén fejeződött be, s a stábtagok, köztük az elnököt alakító Brolin és a Colin Powell külügyminisztert játszó Wright kollégáikkal nyilván a gőzt eresztették ki a Stray Cat Clubban.

A tivornya azonban drámai fordulatot vett, s a csetepaté elsimítására megérkezett a rendőrség. Az ivó biztonsági kamerái stílszerűen rögzítették is a filmesek botrányos viselkedését, a közegek pedig magnóra vették a hangot.

Lehet, hogy a felvételek színvonala nem üti meg a hollywoodi mértéket, de az amatőr munka ahhoz elég lesz, hogy a vádat emelő ügyészség tanulmányozhassa a történteket.
Az előállított sztárok, akiket a hatóság akadályozása miatt varrtak be a szombat esti láz után, közel négyszáz dolláros (60 ezer forint) óvadékfejében távozhattak.

A jegyzőkönyv szerint a dulakodást egy stábtag kezdte, őt és négy társát a letartóztatásakor tanúsított ellenszegüléssel és nyilvános részegséggel vádolták meg - írta meg szerdán a shreveporti The Times.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását