2024. április 29. - Péter

Cseh László döntős 200 m vegyesen

Cseh László 200 m vegyesen bejutott a pénteki döntőbe a pekingi olimpián.
2008. augusztus 14. csütörtök 05:32 - Hírextra

Cseh a szerdai előfutamban - a délelőtt nyert 200 m pillangó ezüstje után - nem erőltette meg magát, 1:58.29 perccel így is a második legjobb idővel jutott tovább, csak az amerikai Ryan Lochte (1:58.15 p) bizonyult gyorsabbnak nála. Igaz, az ebben a számban is világcsúcstartó Michael Phelps inkább csak "megmártózott" (1:58.65).


Cseh ezúttal az aranyhalmozó Phelpsszel úszott azonos futamban. Az amerikai szupersztár mellen vette át a vezetést, magyar riválisa ekkor harmadikként fordult, de a végére feljött másodiknak. Phelps fél testhosszal nyert (1:57.70) Cseh előtt (1:58.19). A másik előfutamban Lochte győzött (1:57.69), s a brazil Thiago Perreira (1:58.06) is jobb időt úszott Csehnél, aki így negyedik helyen került be a pénteki fináléba.


"Picit elfáradtam, de nem volt rossz" - összegzett a Kőbánya SC világ- és Európa-bajnoka. "Gyorson próbáltam kicsit rákapcsolni. Lochte nagyon erős, de a döntő az más lesz. Most egy nagy pihenésre van szükségem."


Pénteken magyar idő szerint 4:45 órakor kezdődik a férfi 200 m vegyes döntője.

Az olimpiával kapcsolatos híreket folyamatosan online lehet hallgatni a Pont FM 88.1 Rock & Sport rádión, amit az alábbi címen lehet elérni: http://www.hirextra.hu/banners/pontfm.m3u.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását