2024. május 13. - Szervác, Imola

Tóth Anita 37. lett az összetett kisöbű sportpuskában

Tóth Anita a 37. helyen végzett a kisöbű sportpuska összetett 50 m-es számban a pekingi olimpián. A magyar versenyző a 3x20 lövéses alapversenyt 569 körrel fejezte be, s ez 16 körrel elmaradt attól az eredménytől, amivel döntőbe lehetett kerülni.
2008. augusztus 14. csütörtök 05:35 - Hírextra

Tóth a fekvő pozícióban 194 kört teljesített, ez a 43 fős mezőnyben a 29. helyre volt elegendő. Állásból egy gyenge 187-et, majd térdelve 188-at lőtt, így messze elmaradt a nyolcas finálétól.


"Sokkal többet vártam magamtól, nagyon el vagyok keseredve, nem úgy sikerült ez a verseny, ahogy akartam. Most úgy tervezem, hogy két évet kihagyok, gyermeket szeretnék, talán a 2010-es világversenyeken már ott leszek. Az azonban biztos, hogy a lövészet most két évig +pihen+" - mondta a viadal után a magyar sportlövő.


A magyar sportlövő befejezte pekingi szereplését, a nyitónapon, szombaton 35. lett légpuskában.


Az olimpiával kapcsolatos híreket folyamatosan online lehet hallgatni a Pont FM 88.1 Rock & Sport rádión, amit az alábbi címen lehet elérni: http://www.hirextra.hu/banners/pontfm.m3u.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását