2024. április 20. - Tivadar

Peaches Geldof titkos házassága

Peaches Geldof Las Vegasban titkos házasságot kötött titkos barátjával. A rock sztár és híres Live Aid aktivista, Bob Geldof lánya a 23 éves dobos, Max Drumney újdonsült neje. Sokan úgy tudták, hogy alig több mint egy hónapja járnak, azonban kiderült, hog
2008. augusztus 13. szerda 15:03 - Hírextra
Az örömapa nagy nyilvánosság előtt elmondta, hogy áldását adta a frigyre, de megtudtuk, hogy ő is csak pár órával a ceremónia előtt értesült a közeljövőben bekövetkező eseményről és még akkor sem hívták meg.

A pár szóvivője elmondta: „Max és Peaches nagyon boldogok. Egyszerű esküvőt tartottak Las Vegasban, a múlt héten. Azóta nászúton vannak Amerikában. Nem akartak felesleges villogást, de a növekvő médianyilvánosságot figyelve úgy döntöttek, inkább ő mondják el a tényeket, hogy elkerüljék a téves spekulációkat.”

Az ifjú férjről megtudtuk, hogy egy 23 éves antropológus-hallgató a Harvardon. A tanulás melett egy bostoni együttesben, a Chester French-ben dobol.

A legutóbbi időkig Peaches a The Horrors együttes énekesével, Faris Badwan-nal járt. Senki nem tudja, mikor lett vége a kapcsolatnak. A múlt héten Peaches egy interjúban mesélt egy tetoválásáról, amely azt szimbolizálja, hogy ő és az énekes örökre összetartoznak: „Azt jelképezi, hogy birtokol engem.”

A 21 éves rock énekes egyik barátja elmondta: „A hétvégén beszéltem Farissel és elmondta, hogy tudomása szerint ők még mindig együtt voltak. Most nem tudja mi történik.”

A múlt hónapban Peaches orvosi ellátásra szorult, amikor drogtúladagolás gyanújával bevitték egy kórházba. A lány elmondta, hogy egy barátja élesztette újra, aki állítólag az „élet csókját” adta neki, amíg a sürgősségi ellátásra vártak.
Forrás: dailyrecord.co.uk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását