2024. május 6. - Ivett, Frida

Brit tornász lesz Lara Croft következő modellje

A Tomb Raider című akció-videojáték főszereplője, Lara Croft az új verzióban Allison Carroll 23 éves brit tornász-modelltől kölcsönzi arcát.
2008. augusztus 13. szerda 09:16 - Hírextra

A 2001-ben készült film óta a figura szinte összenőtt Angelina Jolie színésznővel. Carroll, az egykori Tesco-alkalmazott szerepel majd az Underworld című új - várhatóan november 21-én megjelenő - Tomb Raider-kiadás promóciós hadjáratában. Hogy felkészüljön a feladatra, az új Lara lövészeti és régészeti tanulmányokat folytatott, mivel a játék harcos hősnője eredetileg régész.

"Megismételhetetlen lehetőség ez számomra, és kész vagyok teljesen elmerülni az új szerepemben. Még mindig nem hiszem el, hogy én vagyok a szerencsés választott, de alig várom már a munkát. Mindig is akcióhős szerepére vágytam, remélem, hogy most jól ki tudom használni tornász múltam tapasztalatát Lara Croft mozgásának bemutatásához" - lelkendezett Allison.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását