2024. április 27. - Zita

Magyarok együtt a színpadon az Iron Maidennel

Már önmagában az, hogy az Iron Maiden újra fellép Magyarországon egy álom valóra válását jelenti. Hat ember számára még ennél is több ok van az örvendezésre: ők azok a szerencsések, akik az Iron Maidennek vokálozhatnak a ma esti koncerten egy szám erejéig
2008. augusztus 12. kedd 12:55 - Hírextra
Azt szinte már mindenki tudja, hogy ma a Sziget fesztivál nagyszínpadán az Iron Maiden játszik, azt talán már kevesebben, hogy egy szám erejéig hat honfitársunk „besegít” nekik. Ezt a lehetőséget a Pont FM rádió Iron Maiden játékán szerzett győzelmüknek köszönhetik.

A feladat egyszerű volt, azonban kreativitást, ezen felül hatalmas szurkoló- illetve szavazótábort igényelt. A „vasszűz” rajongóinak nem kellett mást tenniük ezért a nem mindennapi lehetőségért, mint egy képet küldeni, melyen Iron Maiden relikviákkal szerepelnek. A remekművet még egy frappáns címmel kellett feldíszíteni, és utána várni a szavazatokat.



A beküldött képek hihetetlen leleményességről és rajongói szintekről tettek tanúbizonyságot. Érkezett fantasztikus photoshopos kép, aranyos kisbabás, Iron Maiden bőrbe bújt rajongó, azaz az együttes iránti rajongását tetoválással megtestesítő résztvevő. Szinte ipari mennyiségű Maiden lemezeket, plakátokat, pólókat számlálhattunk meg a képeken, sőt, az egyik játékosnak Iron Maidenes kisbusza is van.

Múlt hét pénteken a Pont FM Rocközön című műsorában élő adásban értesítették a hat szerencsés nyertest, akik közül páran örömükben – vagy talán már a keddi koncertre alapozva sikítással és üvöltözéssel reagáltak. Ma este láthatjátok és hallhatjátok őket az Iron Maiden koncerten, kedvenceikkel a színpadon.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását