2024. április 29. - Péter

Madonna férje szerint a cukor veszélyesebb, mint a kokain

Guy Ritchie úgy gondolja, hogy az édesítőszer több embert öl meg, mint a híres-hírhedt kábítószer.Guy Ritchie – aki „A Ravasz, az Agy és a két füstölgő puskacső” c. filme által vált híressé – úgy gondolja, hogy az édesítőszer több
2008. augusztus 11. hétfő 15:10 - Hírextra
„A cukor öl. Gondoljunk csak bele, mennyi kalória van benne. A túlsúly következtében rengeteg ember hal meg. A cukornak számos ember halálához van köze, valószínűleg többhöz, mint a kokainnak.”

A 39 éves rock sztár az Empire magazinnak elmondta, mit gondol az angol híresség, Pete Doherty drog-ügyével kapcsolatban: „Ez vagy egy zseniális marketingfogás, vagy egy szerencsétlen baleset. Amennyiben jól csinálja, akkor egy kreatív öngyilkosság.”

Ritchie elhárította azokat a feltételezéseket, amelyek szerint Madonnával a váláson gondolkodnának. Új filmje, a Rock’n’Rolla bemutatóján elmondta: „Amennyire tudom, a házasságommal minden rendben.”
Forrás: thestarblogger.com
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását