2024. április 29. - Péter

Nem a heroin ölt Kecelen

Az elvégzett vizsgálatok szerint nem heroin okozta a keceli diszkóban szombaton eszméletét vesztő öt fiatal rosszullétét, de mindannyian kábítószert fogyasztottak - közölte az MTI-vel vasárnap a rendőrség.
2008. augusztus 10. vasárnap 11:08 - Hírextra
Kizárható, hogy összefüggés lenne az elmúlt napokban, Budapesten és Miskolcon halállal végződött kábítószer fogyasztás és a keceli eset között - mondta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A kórházba került fiatalok mindegyike fogyasztott kábítószert, de különféle szereket mutattak ki az eddig elvégzett vizsgálatok - fűzte hozzá a szóvivő.

Mihályné Bornemisza Eleonóra őrnagy beszámolt arról, hogy két fiatalt már sikerült a kórházban kihallgatni, de vallomásukat a nyomozás érdekében egyelőre nem hozzák nyilvánosságra.

A Bács-Kiskun megyei Kecelen, egy diszkóban szombaton találtak az öt eszméletlen fiatalra, mindannyiuknál életmentő beavatkozást kellett végezni. Az ügyben felmerült a kábítószer-túladagolás lehetősége. Mindegyik fiatalt inkubálni kellett, hármójukat pedig mesterségesen kellett lélegeztetni. Két fiatalt mentőhelikopter szállított Budapestre, míg három fiatalt mentővel Kalocsára és Kiskunhalasra szállítottak.

A rendőrség eljárást indított az ügyben. Egy békési, egy szegedi, két kisteleki és egy cikói fiatal került kórházba.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását