2024. április 30. - Katalin, Kitti

Megvan Malina Hedvig egyik támadója?

Büntetett előéletű Malina Hedvig egyik állítólagos támadója. A 17 éves Robert Benci felett a Nyitrai Járásbíróság garázdaság miatt azért mondott ítéletet idén februárban, mert 2005 novemberében egy társával együtt az egyik nyitrai buszmegállóban megvertek
2007. november 1. csütörtök 06:32 - Hírextra
Az aktualne.sk szlovák hírportál értesülései szerint ököllel verték és rugdosták, sérülései miatt pedig állítólag több héten át munkaképtelen volt. Benci akkor azért kerülhette el a büntetés letöltését, mert kiskorúnak számított. 

Egyébként röviddel azután ítélték el, hogy a privigyei ügyészség leállította az ellene egy másik ügyben: az újfasizmus népszerűsítése miatt folyó eljárást - ismét csak kiskorúságára való tekintettel. Akkor megbánást tanúsított, és közölte: nincs köze a neonáci mozgalomhoz.

E héten hétfőn azonban a Nyitrai Kerületi Rendőr-főkapitányság megerősítette, hogy Benci is részt vett abban a támadásban, amelyet neonáci fiatalok idén október 19-én követtek el civilek ellen a nyitrai Régi Színház előtt. Hedvig állítólagos támadója ellen ebben az ügyben is eljárás folyik. Az aktuálne.sk hírportál figyelmeztet: az ügyészség április 9-ig újra előveheti az illető ellen a fasizmus népszerűsítése miatt folyó, korábban lezárt ügyet.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását