2024. május 16. - Mózes, Botond

MI lesz!

Kedden 19 számban osztanak érmet a pekingi olimpián, a magyarok közül az athéni játékokon ezüstérmes kardozó Nemcsik Zsolt, nehéz sorsolása ellenére idén is odaérhet a dobogóra, de a másik két magyar induló, Szilágyi Áron és Decsi Tamás is képes lehet kim
2008. augusztus 10. vasárnap 16:45 - Hírextra
Utóbbi két magyar közül egyikük számára már a nyitóforduló a verseny végét jelenti, mivel egymás ellen kezdenek.

Szintén legalább pontszerző hely elérésében reménykedik a világbajnoki ezüst- és bronzérmes Gerebics Roland a sportlövők dupla trap versenyében.

Az evezősöknél a könnyűsúlyú kétpár reményfutamában Varga Tamás és Hirling Zsolt próbálkozhat meg a döntőbe jutással.

A vitorlásoknál Laserben Berecz Zsombor képviseli a magyar színeket.
A címvédő magyar férfi vízilabda-válogatott az Európa-bajnok Montenegró elleni döntetlen után második csoportmérkőzésén komoly győzelmi esélyekkel száll vízbe Görögország ellen.

Úszásban a selejtezőkben indul Makány Balázs (100 m gyors), Boulsevicz Beatrix és Kovács Emese (200m pillangó), Gyurta Dániel (200 m mell) és a 4x200 méteres magyar férfi gyorsváltó.

Ha a hétfői előfutamban hozza a formáját, akkor a keddi elődöntőben folytatja szereplését 200 m pillangón Cseh László és Kerékjártó Tamás, illetve 200 m vegyesen Hosszú Katinka és Verrasztó Evelyn.

Az olimpiával kapcsolatos híreket folyamatosan online lehet hallgatni a Pont FM 88.1 Rock & Sport rádión, amit az alábbi címen lehet elérni: http://www.hirextra.hu/banners/pontfm.m3u.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását