2024. április 29. - Péter

Magyarok a döntőben

A három magyar olimpiai bajnokot is a soraiban tudó címvédő, az olasz Pro Recco jutott be elsőként a férfi vízlabda Euroliga négyes döntőjének, a Final Fournak a szombati fináléjába, miután a pénteki nyitómeccsen – hivatalosan az első elődöntőben -
2008. május 9. péntek 22:43 - Hírextra

Eredmény, Final Four, 1. elődöntő:
Pro Recco (olasz) – Mladost Zagreb (horvát) 9-6 (2-1, 4-2, 3-0, 0-3)
----------------------------------------------------------------------


A több nemzet kiválóságát felvonultató itáliai alakulat rögtön a – valóságos ítéletidőben, hatalmas esőben és viharos erejű szélben kezdődött - mérkőzés elején vezetést szerzett, de a zágrábiak kiegyenlítettek. Ám csak 1-1-ig volt szoros az állás, mert ezt követően a Pro Recco – Benedek Tibor, Kásás Tamás és Madaras Norbert 1-1 góljának is köszönhetően – elhúzott 6-1-re.

Még a nagyszünet előtt a Mladost visszakapaszkodott ugyan 6-3-ra, a folytatásban azonban egyértelművé vált a helyzet: miközben a horvátok szinte az összes emberelőnyüket elpuskázták, az olaszok nem így tettek, egyre nőtt a különbség, s Madaras második találatával már 9-3-ra vezettek a negyedik negyed előtt. 

A rengeteg kiállítással tarkított összecsapás záró nyolc percében némileg szépített az összképen a Mladost, de csak a különbséget volt képes csökkenteni, az így is egyértelmű vereséget elkerülni nem tudta.

Később:
2. elődöntő:
TEVA-VasasPlaket – Jug Dubrovnik (horvát) 19:45 ó

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását