2024. április 28. - Valéria

Egy kis kínai háztartástan

Láttak már sötétben porszívózó kínaiakat egy csarnok kellős közepén? Aki meg akarta nézni (s azóta meg is nézhette)a férfi párbajtőr verseny bronzmeccsét ma délután, az bizony megismerkedhetett ezzel az új olimpiai sportággal.
2008. augusztus 10. vasárnap 16:54 - Gedei Szilárd
Miközben vártuk az asszó résztvevőit a már lekapcsolt világításnál – ilyen showelemmel színezik a vívóversenyeket Pekingben, hogy például csak a pástot világítják meg, azt viszont nagyon – szóval egyszercsak megjelent négy kínai szervező, az egyiknél ráadásul egy vívópáston viszonylag ritkán látott fegyver, azaz egy pórszívó. Nem is haboztak sokat, az egyik kis kínai már be is dugta a konnektorba a zsinórt és indulhatott az össznépi porszívózás.

Na, de a villanyt csak nem sikerült felkapcsolni…

Miközben pedig a teli csarnok a bronzmeccs szereplőit csak a sarokban látta, ahogyan várják a takarító személyzet akciójának a végét a szemem előtt felderengett a meg nem történt, de röhejes kép, ahogy mondjuk a tegnapelőtti megnyitó közepén a szervezők egy komplett magasnyomású vízágyúval nekilátnak felmosni a Madárfészekben, miközben százezer ember csak áll meredten és azon gondolkozik, hogy elzárta-e otthon a gázt…

S ha már itt tartunk, azért végül megtartották a bronzasszót is, ahol bizony a párbajtőröző Boczkó Gábor sajnos nem mosta le a pástról a spanyol ellenfelét és a negyedik helyen zárt. De legalább előtte felmosták a pástot…
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását