2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Bodrogi elégedetlen a felkészüléssel

Elégedetlenül nyilatkozott felkészüléséről Bodrogi László, aki szombaton a kerékpárosok országúti mezőnyversenyében, szerdán pedig fő számában, az egyéni időfutamban lesz érdekelt a pekingi olimpián.
2008. augusztus 8. péntek 09:28 - Hírextra
"A Tour de France előtt sokkal jobb formában voltam, de a csapatom végül kihagyott a francia körversenyről, így otthon maradtam. Egyedül, motorkerékpár mögött és enyhébb emelkedőkön edzettem, nem volt könnyű dolgom, hiszen nem tudtam magam összemérni más kerekesekkel. Nem a legjobb előérzettel várom a rajtot" - nyilatkozta a Crédit Agricole magyar versenyzője az ötkarikás sajtószolgálatnak.

A 31 éves, világbajnoki ezüstérmes bringás kiemelte, hogy az időfutam kijelölt útvonalának második felében több kemény emelkedő is lesz, a második kör pedig különösen nehéznek ígérkezik.

Ami az olimpiai favoritokat illeti, Bodrogi szerint jövő szerdán a tavaly Tour-győztes spanyol Alberto Contadornak vagy az idei Tour mindkét időfutamát megnyerő német Stefan Schumachernek van a legnagyobb esélye az aranyéremre.


Az olimpiával kapcsolatos híreket folyamatosan online lehet hallgatni a PontFM 88.1 sportrádióban, melyet az alábbi linken lehet elérni: www.pontfm.hu
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását