2024. április 20. - Tivadar

Társasjáték az ágyig

Hogyan lehet a kiszemelt "áldozatot" ágyba csalni? Ügyesen hálózd be, majd női praktikákkal fűszerezve csábítsd a hálószobába. Nem kevés munkádba telik, mire egy ágyba küzdöd magad álmaid pasijával. Persze mindenki izgul az első közös szex előtt, de azért
2008. augusztus 6. szerda 19:36 - Hírextra
A drukk legjobban alkoholban oldódik, de itt nagyon fontos, hogy csak mértékkel. Ha érzed, hogy ma este biztosan meg fog történni az akció, akkor mielőtt találkoznátok, igyál meg egy pohár finom bort és elevenítsd fel az egyik legkellemesebb kalandodat. A bortól egy kicsit oldódnak a gátlások, a sikeres csábítás gondolatától pedig bátrabb és vidámabb leszel. Ha a fiút saját terepen szeretnéd elkapni, a hálószobába készíts elő néhány kelléket. Legyen az ágy közelében mindenféle, amivel kellemesebbé tehetitek a szexet. Az óvszerről se feledkezzél meg!

Minél közelebb van az ágy, annál több gátlástól és ruhától kell megszabadulnotok. Hangulatvilágításnál sokkal romantikusabb összemelegedni, mint rivaldafényben. Fehéren világító villanykörtédet cseréld ki sárgásra, így a fényviszonyok miatt biztosan nem lesz fennakadás. Izgalmas szerelmi játék a félhomályban egymást kihámozni a ruhából. A molett csajok szexik! Ha mégsem mutogatod annyira szívesen habtestedet, akkor takargasd szexi csipkecsodával. A kombinényi segítségtől máris bátrabb leszel. Mindig legelőnyösebb oldaladat tárd szeretőd pásztázó szemei elé. Vagy a formás ciciknek engedjél teret, vagy szép kerek popsidat nyomd előtérbe.

Ha a pasid lakásán köttök ki, kérd meg, hogy kalauzoljon körbe. Ügyes idegenvezetőd biztosan a hálószoba felé fog terelgetni. Ahogy feltűnik az ágy a láthatáron, huppanj rá, és engedj az eseményeknek szabad folyást. Csigázd fel párodat már a randi helyszínén, így mire hazaértek már annyira be lesz indulva, hogy darabjaidra szed. Te pedig élvezni fogod az édes megsemmisülést. Az első éjszakán ne vesd be az összes trükködet! Az egyszerű figura a legnagyszerűbb. A bonyolultabb pózokhoz összeszokott párosra van szükség. Gyakoroljatok sokat, akkor nem lesz előttetek megvalósíthatatlan kombináció.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását