2024. május 10. - Ármin, Pálma

Fülöp herceg rákos?

Fülöp herceg, II. Erzsébet angol királynő férje prosztatarákban szenved, ez azonban nem akadályozza meg protokolláris kötelezettségeinek teljesítésében - jelentette szerdán a The Evening Standard című londoni napilap.
2008. augusztus 6. szerda 14:19 - Hírextra
A Buckingham-palota nem volt hajlandó kommentálni a lap értesülését. A szerkesztőség "orvosi forrásoknak" tulajdonítja az információt, amely szerint ezt a diagnózist áprilisban állították fel.
"Az orvosi kérdések személyes jellegűek. Nem adunk ki közleményt. Fülöp herceg továbbra is a szokott módon eleget tesz kötelezettségeinek" - mondta a királyi család szóvivője.

A The Evening Standard szerint a kórt április elején állapították meg, amikor a 87 éves herceg négy napra - hivatalosan tüdőgyulladás miatt - befeküdt a VII. Eduárd király kórházba.

A brit napilapot informáló forrás szerint orvosi körökben köztudott Fülöp herceg betegsége. A szakértő szerint egy olyan súlyos tüdőgyulladás esetén, amely kórházi ápolást tesz szükségessé, a herceg nem vonult volna be mosolyogva a kórházba és nem írogatott volna ágyán ülve válaszleveleket.
Fülöp herceg szerdán Wight szigetén tartózkodott, a tengeri regatta hete alkalmából.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását