2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Delegációt küld az MSZP Amerikába

Két külföldi pártkongresszusra is küld delegációt az MSZP augusztusban, a hónap elején Ausztriába, majd az Egyesült Államokban utaznak szocialista politikusok - írja a szerdai Népszabadság.
2008. augusztus 6. szerda 06:45 - Hírextra
A napilap úgy tudja, hogy az MSZP képviselteti magát az Egyesült Államok elnökjelölt-állító konvencióinak egyikén. A Demokrata Párthoz látogató négyfős delegációt Lamperth Mónika, a pártelnöki kabinet irányítója vezeti majd, vele utazik Mesterházy Attila frakcióvezető-helyettes, Cserey Gyula, az MSZP külügyi titkára és Gál J. Zoltán, volt miniszterelnöki kabinetfőnök, aki kampánytechnikákat tanulmányoz majd - olvasható a cikkben.

Lamperth Mónika a lapnak elmondta, hogy háromfős delegációt küldenek az osztrák szociáldemokrata párt kongresszusára. Az MSZP-t itt Herczog Edit EP képviselő, Szabó Vilmos parlamenti képviselő valamint Komássy Ákos, a Miniszterelnöki Kabinetiroda Kül- és Biztonságpolitikai Titkárságának külpolitikai tanácsadója képviseli.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását