2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Cseh lehet az első magyar érmes

Az úszó Cseh László lehet az első magyar érmes Pekingben, aki aranyat is nyerhet, reálisan azonban a harmadik hely várható el tőle 400 méter vegyesen.Erről Kiss László szövetségi kapitány beszélt az MTV Napkelte című reggeli műsorában a kínai fővárosból b
2008. augusztus 6. szerda 09:40 - Hírextra

A szakvezető úgy fogalmazott, szíve szerint olimpiai bajnoki címet is remél, az esze azonban azt mondatja vele, hogy magyar úszó - Cseh László mellett elsősorban a 200-as pillangós Kovács Emese és a 200 mellen esélyes Gyurta Dániel - a pekingi dobogó alsóbb fokára állhat majd fel.

A nyitónapon Csehen kívül Kis Gergő mutatkozik még be a hosszabbik vegyesúszó távon, s ugyanebben a számban rajtol a szombati előfutamokban Hosszú Katinka és Jakabos Zsuzsanna is.

Kiss László beszámolt róla, hogy az olimpiai uszodában edzhetnek, s ki is használják a lehetőséget a versenyszínhely "belakására", alapos megismerésére, miután délelőtt és délután egyformán módjuk nyílik itt gyakorolni.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását