2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Bocsánatot kértek maszkosék

Bocsánatot kért a szervezőbizottságtól (BOCOG) az a négy amerikai kerékpáros, akik keddi megérkezésükkor légzőmaszkot viseltek.
2008. augusztus 6. szerda 12:15 - Hírextra
"Néhány sportolónk maszkot húzott az arca elé a repülőtéren. Mindannyian belátták, hogy ez elhibázott lépés volt részükről, s ennek megfelelően írásban elnézést kértek a BOCOG-tól viselkedésük miatt. Megértették, hogy ezzel megbántották a helyieket" - mondta Jim Scherr, az amerikai ötkarikás szervezet főigazgatója.

Annak ellenére, hogy a vendéglátó Kína számos intézkedést hozott a pekingi levegő minőségének javítására, sok versenyző aggódik a légszennyezettség miatt. Arne Ljungqvist, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) orvosi bizottságának vezetője ugyanakkor kedden kijelentette, hogy Peking levegőjének minősége nem lesz befolyással sem a sportolók, sem a nézők egészségére. A bizottság közleményében leszögezte, hogy a kínai főváros levegője megfelelő.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását