2024. április 29. - Péter

Az MDF üdvözli, hogy konzervatív programja felkeltette a Fidesz érdeklődését is

Az MDF üdvözli, hogy a Fidesz el kívánja törölni a szolidaritási adót, hiszen e javaslat benne van a párt Nemzeti Adószabadság Programjában is, ezért az MDF készen áll arra, hogy az első adandó alkalommal közösen nyújtson be törvényjavaslatot az adónem el
2008. augusztus 6. szerda 17:39 - Hírextra
Örömmel látjuk, hogy a Fiatal Demokraták is felfigyeltek a korszerű konzervatív megoldásokra, ugyanakkor a szolidaritási adót akár már holnap el lehetne törölni. Mindazonáltal a Magyar Demokrata Fórum támogatja a Fidesz javaslatát, és készen áll arra, hogy a két párt az első adandó alkalommal közösen nyújtson be törvényjavaslatot a szóban forgó adónem eltörlése érdekében.

A demokrata fórum értetlenül áll Tállai András azon kijelentése előtt, miszerint fennáll a veszélye annak, hogy az örökösödési illeték eltörlése érdekében a párt ősszel támogatni fogja az MSZP adóemelési javaslatait. Kénytelenek vagyunk emlékeztetni a politikust, hogy a Fidesz – az MDF-fel ellentétben – már szavazott meg közösen a szocialistákkal költségvetést, mégpedig azt a 100 napos programot, mely kényszerpályára állította Magyarországot.

Az ellenzéki pártoknak mihamarabb folytatniuk kell az egyeztetéseket, hogy ősszel a Parlament egy olyan költségvetést fogadjon el, mely végre felrázhatja Magyarországot a mozdulatlanságból, és csökkentheti a középosztály immáron elviselhetetlen terheit. Az MDF ezért elküldi a Fidesznek – a vezető piaci szereplők által is támogatott – Nemzeti Adószabadság Programját, hogy a jövőben is lehessenek a maihoz hasonló, konstruktív javaslatai.
Forrás: MTI-OS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását