2024. április 20. - Tivadar

Holtan találtak egy nőt egy budapesti garázsban

Emberölés elkövetésének alapos gyanújával folytat nyomozást a rendőrség ismeretlen tettes ellen, az áldozat egy 34 éves budapesti nő - tette közzé a rendőrség hétfőn a honlapján.
2008. augusztus 4. hétfő 17:00 - Hírextra

A fiatal nőt még múlt hét hétfőn éjszaka, a XIX. kerületi Üllői úton egy garázsában találták holtan. Ő volt a garázs bérlője, a nyomozás adatai szerint bűncselekmény áldozata lett.


A bűncselekmény elkövetésével összefüggésben a rendőrség körözi a nő IIU-767 rendszámú, Nissan Almera típusú, szürke színű, ötajtós kocsiját.


A Budapesti Rendőr-főkapitányság életvédelmi osztálya kéri, aki az elkövetővel, a gépkocsival vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 443-5360 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" zöld számán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását