2024. április 30. - Katalin, Kitti

Vesztegetni próbált a furgonos

Megpróbálta megvesztegetni a helyszínelő rendőröket egy furgonjával árokba borult, láthatóan ittas férfi pénteken éjjel, Zsadány határában - tudta meg a HavariaPress. A biharugrai határrendészek vonultak ki a bejelentett balesethez, melyben egy Mercedes f
2008. március 15. szombat 12:37 - Hírextra
A vizesárokba dőlt kisteherautóban még benne ült a sofőr, mikor a rendőrök a helyszínre érkeztek. A 36 éves, sérülést nem szenvedett férfi igazoltatásakor látták az egyenruhások, hogy meglehetősen kótyagos, s érezték, hogy árad belőle az alkoholszag.

A sofőr nem is tagadta, hogy ivott, mielőtt kocsikázni indult, ám a helyzetet úgy kívánta rendezni, hogy pénzt ajánlott a rend őreinek, ha azok eltekintenek a feljelentéstől. Az is kiderült közben, hogy a furgont munkahelyéről vette kölcsön a kocsikázó férfi, ám annak vezetéséhez nem rendelkezett megfelelő jogosítvánnyal. A megvesztegethetetlen rendőrök ittas vezetés, valamint vesztegetés miatt kezdeményeztek eljárást vele szemben.
Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását