2024. május 3. - Tímea, Irma

Hamis vádak?

Hamis vádnak nevezte a Hír TV-vel kapcsolatos drogügyről a Magyar Nemzetben megjelent, személyét is érintő vádakat Csedrik Katalin debreceni szocialista önkormányzati képviselő; a politikus erről nyilatkozatot juttatott el hétfőn az MTI-hez.
2008. augusztus 4. hétfő 12:55 - Hírextra
"Igaztalan, hamis vád jelent meg a Magyar Nemzet 2008. augusztus 02-i számában, mellyel becsületemet megsértették. A valótlan állítást leközlő médiával szemben a jogi lépéseket elindítottam" - közölte Csedrik Katalin.

A Magyar Nemzet szombati számában azt írta: "Megdöbbentő riportot közölt tegnap a Hír TV Célpont című műsora. A tényfeltáró-oknyomozó magazin birtokába került felvételek bizonyítják, hogy Veres János köre (kampányfőnöke, Tóth Viktor és egy debreceni MSZP-s képviselő, Csedrik Katalin) másfél millió forintot ajánlott egy bűnözőnek, hogy rejtsen el kábítószert Kisberk Szabolcs és Krakkó Ákos autójában".

A lap szerint Csedrik Katalin még pártpozíciót is ajánlott a Miklós keresztnevű férfinak, aki korábban másfél évig börtönben ült.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását