2020. március 29. - Auguszta

Maradnak a fák

Pokorni Zoltán polgármester szerint a híresztelésekkel ellentétben egyetlen fát sem vágnak ki a Márvány utca sétálóutcává alakítása során - írta a Magyar Hírlap.
2009. május 30. szombat 07:41 - HírExtra
A lap szombati számában a Hegyvidék fideszes polgármestere kiejelentette: a XII. kerület a főváros legzöldebb része és az is marad. Elmondta, hogy a kerület lakóinak többsége támogatja az átalakítást, amelynek révén 2014-re olyan városközpont épül fel, amelyben a hivatalok mellett cukrászdák, üzletek, parkok létesülnek, amelyek konkurensei lehetnek a bevásárlóközpontoknak.

A Népszava csütörtökön írt arról, hogy Sétálóutcává akarja alakítani a Márvány utcát a XII. kerület, ehhez azonban forgalomátterelésre és áldozatokra is szükség van, kétirányúsítanák a Királyhágó utcát, amihez ki kellene vágni annak szép gesztenyefasorát. A Népszava szerint a lakók ezért tiltakoznak, és már az ombudsmanhoz is fordultak.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását