2024. május 3. - Tímea, Irma

Rádőlt a gerenda

Vasbetongerenda dőlt egy munkásra az M6-os autópálya építkezésén csütörtök délelőtt, a férfit mentőhelikopterrel szállították kórházba; a kivitelező cég szerint állapotát stabilizálták.
2008. július 31. csütörtök 18:10 - Hírextra
A balesetben, amely az A jelű alagútnál történt Bátaszék közelében, a munkás az elsődleges információ szerint bordatörést szenvedett - közölte Farkas Kinga Tolna megyei rendőrségi sajtóreferens.

Az M6-os autópálya Szekszárd-Bóly-Pécs szakaszának leghosszabb, A jelű alagútja július 24-én az esőzéseket követően beomlott, a kivitelező cég akkori közleménye szerint a munkálatokat azonnal leállították, az esetet vizsgálják.

Az autópálya építését kivitelező cég az MTI-hez eljuttatott közleményében úgy fogalmazott: az építőmunkás az alagútban végzett biztosítási munkálatok során szenvedett balesetet. Rádőlt az alagút falának támasztott betonacélháló.

"A sérült állapotát a helyszínen stabilizálták, majd egy mentőhelikopter az egyik pécsi kórházba szállította. Megerősített kórházi információink szerint a balesetet szenvedett munkás túl van az életveszélyen, az állapota stabil" - olvasható a közleményben.

A baleset körülményeinek kivizsgálására a munkavédelmi felügyelet, a rendőrség, a mentők és a pécsi bányakapitányság a helyszínre érkezett.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását