2024. március 29. - Auguszta

Nem hízelgő

"Mikor lesz ennek vége? Bulizol? A farkad után futsz? Részegen vezetsz? Mit képzelsz, ki vagy te, egy Kennedy? Te egy Bush vagy, viselkedj is úgy!" - korholja az idősebb Bush elnök a fiát Oliver Stone W. című életrajzi filmjének trailerében, ami az októbe
2008. július 29. kedd 20:49 - Hírextra
Az életrajzi dráma úgy tűnik a nem iparkodik előnyös oldaláról bemutatni az ifjú George W. Busht, akit Josh Brolin (Nem vénnek való vidék) alakít. A filmmontázs záró képsora is szatirikus hangvételre utal, mikor a már mákos hajú, elnökké lett Bush-utódot és stábját játszó színészek seregszemléjéhez a What a Wonderful World című örökzöld slágert használja aláfestésül.

Nem lehet tudni, hogy mekkora hatása lesz, ha egyáltalán lesz az elnökválasztás előtt három héttel a mozikba kerülő produkciónak a szavazás kimenetelére, de a demokraták által a Bush-politika folytatójaként beállított republikánus jelölt John McCainre feltehetően nem vet majd jó fényt - értékelte a CBS News honlapján megjelent cikk. A W. című film október 17-én kerül az észak-amerikai mozikba.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását