2024. május 4. - Mónika, Flórián

Póta meghívást kapott az egyéni Világkupára

Póta Georgina meghívást kapott a női asztaliteniszezők idei egyéni Világkupájára, így hat év után lesz ismét magyar résztvevője az egyik legfontosabb sportági világversenynek.
2008. július 28. hétfő 15:20 - Hírextra
Legutóbb Tóth Krisztina indulhatott a Vk-n 2002-ben, Szingapúrban, ahol a 9-12. helyen végzett. Rajta kívül Bátorfi Csilla volt még magyar résztvevő a verseny 1996 óta íródó történetében.

A hazai szövetség tájékoztatása szerint a 16 fős viadalnak szeptember 6. és 8. között Malajzia fővárosa, Kuala Lumpur ad otthont, és 135 ezer dollár lesz az összdíjazás.

A Világkupán az aktuális kontinensbajnokok, a rendező ország képviselője és a világranglista legjobbjai mellett két játékos indulhat a nemzetközi szövetség szabadkártyájával. Idén az elsőszámú meghívott a világranglistán 44. Póta lett, mellette Európa másik fiatal reménysége, a román Daniela Dodean lehet résztvevő. Kettőjükön kívül az öreg kontinenst a hollandok Európa-bajnoka, a kínai születésű Li Jiao képviseli.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását