2024. május 3. - Tímea, Irma

Az MTV gyúr az EB-re

Két híradós stábot is küld az osztrák-svájci labdarúgó Európa-bajnokságra a Magyar Televízió (MTV), hogy azt is megmutassák a nézőknek, "ami a stadionokon kívül történik" a viadal hetei alatt - közölte Kert Attila hírigazgató.
2008. május 8. csütörtök 08:12 - Hírextra
"Ez nem csak egy sportesemény, hanem az évben biztosan Európa egyik legnagyobb kulturális fesztiválja" - tette hozzá, megjegyezve, a két évvel ezelőtti világbajnokság nagyot dobott Németország hazai és nemzetközi imázsán.

Bázelből Bártfai Gergő, Bécsből - egy női stáb élén - Bakos Piroska jelentkezik majd rendszeresen; ez utóbbi csapat külön figyel arra, hogyan látják a hölgyek a "focivébé körüli forgatagot".

A döntő napján - a tavalyi híradós országjáráshoz hasonlóan - elköltözik Budapestről a Híradó; "amikor egész Európa Bécsre figyel, mi is megtehetjük ezt" - magyarázta a hírigazgató, miért verik le egy napra az osztrák fővárosban a sátorfájukat.

A 2008-as labdarúgó Európa-bajnokságot Ausztria és Svájc rendezi. Az európai élmezőnyt a két ország négy-négy városa látja vendégül június 7-e és 29-e között.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását