2024. május 7. - Gizella

Bezárt a Campus Fesztivál

Bezárta kapuit vasárnap Kelet-Magyarország legnagyobb szabadtéri fesztiválja; a Vekeri-tó partján megtartott Campus Fesztivál programjait összesen mintegy 27 ezren keresték fel a hét második felében - mondta el az MTI-nek a fesztiválzárást követően Bakó C
2008. július 27. vasárnap 19:12 - Hírextra
Tájékoztatása szerint bár az idő mostohán bánt velük, a szervezők szándékai szerint alakult a jó hangulatú, népes együttlét. Előzetesen 30 ezer látogatót vártak, s mintegy 3 ezren lehettek akiket a szinte mindennapos kiadós eső távol tartott a Vekeri-tó partjától.

Bakó Csaba szerint gigászi erőfeszítésbe került az utakat olyan állapotban tartani, hogy a sár ne "nyelje el" a fesztiválozókat, s miután ez sikerült, semmi akadálya nem volt a felhőtlen szórakozásnak.
A fesztivál hat színpadán folyamatosan váltották egymást a zenekarok. Ezúttal is frenetikus sikert aratott a hazai pályán fellépő debreceni Tankcsapda zenekar, s kijutott a tapsból és az ovációból a zárónap éjszakáján fellépő Ganxsta Zolee és a Kartelnek, az Irigy Hónaljmirigynek vagy az utolsóként fellépő, fesztiválzáró Zagar and The Underground Divas-nak is.

Bár a zenéé volt a főszerep a korábbi nagysikerű Vekeri-tó fesztiválok és a tavalyi EFOTT után az idén első alkalommal megrendezett Campus Fesztiválon más műfajokat is lelkesen fogadtak a fiatalok: volt Stand-up Dumaszínház, Campus Közéleti Klub és Magyar Filmek Klubja, a sport- és ügyességi versenyekről nem is beszélve.

A helyi hangulatfelmérésekből az is kiderült, hogy találkozott a szervezők és a résztvevők szándéka. Az első Campus Fesztivál sikerének köszönhetően jövő nyáron ismét lesz fesztivál a debreceni Vekeri-tó partján.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását