2024. április 20. - Tivadar

Verhető ellenfelek

Mind a három érintett magyar együttes verhető ellenfelet kapott a női kézilabda EHF Kupában, illetve a Kupagyőztesek Európa Kupájában.
2008. július 22. kedd 13:22 - Hírextra
A női KEK-ben a DVSC Aquaticum a harmadik fordulóban, a 16 közé jutásért kapcsolódik be a küzdelmekbe, melyben az olasz Pallamano Bancole lesz az ellenfele. Az első mérkőzést hazai környezetben vívja majd a magyar csapat november 1-jén vagy másodikán, míg a visszavágóra egy héttel később kerül sor Olaszországban.

A női EHF Kupában a Budapest Bank-FTC és a Fehérép Alcoa érdekelt, s mindkét gárdának egy első fordulós továbbjutó lesz az ellenfele a 32-be kerülésért. Előbbire a Stjornan-HK Duslo Sala, feröer-szigeteki - szlovák, míg utóbbira a HPC Arkatron-Scaligero Vigario, fehérorosz-olasz párharc győztese vár.

A Ferencváros otthon, míg a Fehérvár idegenben kezd október 4-én vagy 5-én, a második meccseket egy héttel később játsszák.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását