2024. május 22. - Júlia, Rita

Kártyás fizetéssel a beteg gyermekek gyógyulásáért

Harmadszor indította el kártyás gyűjtőakcióját az egyik bank, amelynek során az egyes bankkártyákkal fizető ügyfelek minden ezer forintos vásárlásával a pénzintézet egy forintot különít el jótékonysági programjára.
2008. július 22. kedd 19:50 - Hírextra

A kezdeményezés első évében nyolcmillió forint gyűlt össze, amelyből a K and H Gyógyvarázs-program a Semmelweis Egyetem II. számú Gyermekklinika Onko-haematológiai részlegének vásárolt orvosi műszereket és berendezéseket. A 2007-ben a gyűjtésből származó 8,9 millió forintból a Magyar Református Egyház Bethesda Gyermekkórháza kapott orvosi műszereket - tudatta a bank a távirati irodával.


Idén év végéig tart az akció, amelynek során a mintegy 59 ezer K and H MasterCard lakossági dombornyomott kártyával és a közel 9 ezer K and H MasterCard Énkártyával rendelkező ügyfél ezer forint feletti vásárlása után egy forintot különít el jótékonysági programjára a pénzintézet.
A jövő év elején dönt a bank a támogatandó intézményről, amely saját igényei szerint fog műszeradományban részesülni.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását