2024. május 5. - Györgyi

Gyalogosokat gázoltak zebrán

Súlyos sérüléseket szenvedett az az asszony, akit unokájával együtt kijelölt gyalogos-átkelőhelyen ütött el egy autó kedden Budapesten, a Városligetben - közölte a rendőrség az MTI-vel. A Madarász utcai Gyermekkórház tájékoztatása szerint a 4 éves kislány
2008. július 22. kedd 18:56 - Hírextra

A Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese elmondta: a nő és unokája a Kós Károly sétányon ment át a zebrán, amikor egy személygépkocsi elütötte őket. Hujber Éva az elsődleges információk alapján még arról tájékoztatta az MTI-t, hogy az asszony súlyos sérüléseket szenvedett, de a kislánynak nem esett baja.


A Madarász utcai Gyermekkórház ugyanakkor később azt közölte: a 4 éves kislány az intenzív osztályon fekszik, állapota súlyos, de stabil. Nagymamáját az Árpád Kórházban ápolják, ahol a távirati irodának megerősítették, hogy az asszony sérülései súlyosak.


Zugló polgármestere arra kérte a kerület rendőrkapitányát, hogy terjessze ki a fokozott közlekedésbiztonsági ellenőrzést a Kós Károly sétány gyalogos-átkelőhelyeire is. Weinek Leonárd az MTI-hez eljuttatott közleményében hozzátette: a kerületi rendőrséggel korábban megállapodást kötöttek a fokozottabb ellenőrzésről, amelynek köszönhetően csökkent a szabálysértők száma, de a Városligetben továbbra is sok a szabálytalankodó autós.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását