2024. április 19. - Emma

Drogfogás a fővárosban

Újabb négy kilogrammnyi marihuánát foglalt le a rendőrség a fővárosban, két férfinál - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság kedden az MTI-vel. A rendőrség a július 9-én elfogott - személyautójában 14 kilogramm marihuánát szállító - férfi kapcsolataina
2008. július 22. kedd 15:40 - Hírextra
A férfi éppen egy másik férfi gépkocsijából szállt ki egy sporttáskával. A sporttáskából fél kilogrammos vákuumcsomagokban 2 kilogramm marihuána került elő.

A rendőrök a gépkocsiban is találtak 2 kilogramm kábítószert, hasonlóan csomagolva. A gépkocsiban ülő 34 éves férfit is elfogták a rendőrök, a férfi ellen egyébként a Pesti Központi Kerületi Bíróság korábban körözést adott ki.

Az ügyben a további eljárást a BRFK Kábítószer-bűnözés Elleni Szolgálata folytatja le.
Július 9-én a rendőrök két bőröndben 14 kilogramm, összesen harmincötmillió forint értékű marihuánát foglaltak le egy személyautóban, a főváros XIV. kerületében. A rendőrség kábítószerrel való visszaélés miatt indított eljárást a sofőr, egy 36 éves budapesti férfi ellen. A rendőrség adatai szerint a férfi egy Belgiumban bérelt személygépkocsival hozta be a kábítószert az országba.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását