2024. április 29. - Péter

"SZÁNDÉKOS NYILVÁNTARTHATATLANSÁG"

Bátran ki merjük mondani, hogy elsősorban nem a "szem előtt lévő területek" gyommentesítésével van probléma, hanem az önkormányzatok vagy nagy kiterjedésű zöldterülettel rendelkező intézmények határterületeivel. Jelenleg az egész országban mindösszesen 12
2008. július 20. vasárnap 19:45 - Hírextra
Gyakran allergiás betegek, vagy lelkiismeretes egészségek oldják meg a hatóság helyett a felderítés problémáját, felkutatva a gyomos terület tulajdonosát is, megtakarítva ezzel a hivatalos eljárás jelentős időigényét. A civil leleményesség a hatóság legkomolyabb segítője, bizonyítja ezt a zöldszámunkra érkező sok hívás.

Ezért sürgetjük már hosszú évek óta a hatékonyabb koordinációt, és a munka valós igényének megfelelő létszám biztosítását. Az utólagos pénzügyi beszámoltatás helyett, napi hirtelen feladatokkal megbirkózni képes csapatokra és folyamatos ellenőrzésre van szükség.Indokolt lenne a környezetvédelmi hatóság nagyobb mérvű bevonása a parlagfű ellenes küzdelembe, különösen a vízpartok, hulladéklerakók gyomtalanítása és a védett természeti területek (beleértve a Natura 2000 területeket is)zavartalanságának biztosítása érdekében.

Zöld szám: 06-80-204-355

Kiadó: Parlagfűmentes Magyarországért Egyesület
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását