2024. június 17. - Laura, Alida

Alibánfa: Lezárják a forgalmat a temetés idejére

Forgalomkorlátozásokra kell számítani szerdán délután Alibánfán, az egy héttel ezelőtti alsóörsi lövöldözés civil áldozatának temetése idején - tájékoztatta a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság kedden az MTI-t.
2010. augusztus 10. kedd 16:42 - HírExtra
A rendőrség közleménye szerint várhatóan 14 órától 16.30-ig, vagyis a gyászszertartás ideje alatt a Zalaegerszeget Sümeggel összekötő 7328-as számú úton várható forgalmi korlátozás.

A zalai főkapitányság arra is felhívta a figyelmet, hogy a temetés ideje alatt Alibánfán és a környező települések közterületein fokozott rendőri jelenlétet biztosít.

Németh István, a 21 éves Ádám édesapja múlt pénteken az MTI-nek elmondta: az alibánfai önkormányzat saját halottjának tekinti fiát, akit Gamauf János rendőr főtörzsőrmesterrel együtt múlt szerdán halálos lövés Alsóörsön.

Az apa már akkor közölte: minden bizonnyal sokan lesznek a temetésen, de fiát a sajtó nyilvánosságának kizárásával szeretnék végső nyugalomra helyezni.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását