2024. május 2. - Zsigmond

Megfagyunk szilveszterkor?

Fagyos, hideg, nyirkos idő lesz szilveszter éjszaka, számottevő csapadék nem várható - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat ügyeletese kedden az MTI-vel.
2008. december 30. kedd 11:22 - Hírextra
Gyuró György meteorológus tájékoztatása szerint az éjszakai hőmérséklet általában mínusz 5 és mínusz 10 Celsius-fok között alakul majd a következő napokban, az Északi-középhegység völgyeiben azonban ennél hidegebb is lehet. Napközben 0 és mínusz 5 fok között lesz a hőmérséklet.
Újév napjáig anticiklon határozza meg időjárásunkat, a leszálló légmozgások miatt számottevő csapadékot adó felhőzet nem keletkezik. Az alsó, néhány száz méteres légrétegek hőmérséklete azonban fokozatosan csökken, tehát nyirkos, hideg idő várható.

Az ügyeletes meteorológus arra is felhívta a figyelmet, hogy aki a szilveszter éjszakát az utcán tölti, annak ajánlott a réteges öltözködés. Az alkoholfogyasztás hamar könnyelművé teszi az embert, de az erős fagy miatt nagyon oda kell figyelni, hogy mennyire vetkőzünk neki - tette hozzá.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását