2024. április 26. - Ervin

Vasrudak nyársaltak fel két fiatalt

Vasrudak nyársaltak fel két iskolásfiút a kelet-ukrajnai Poltava megye egyik falujában szerda este, amikor egy fáról hegyes végű kerítésbe zuhantak; mindkettőjüket a vasrudakra nyársalva szállították kórházba.
2008. július 17. csütörtök 18:13 - Hírextra
A 10 és 12 éves fiú barackot szedett a házuk udvarán, amikor letört alattuk a fa ága. Mindketten úgy estek az alattuk lévő kerítésbe, hogy két-két vasrúd fúrta át a testüket. A segítségükre siető szomszédok kivágták a kerítésnek azt a részét, amelyre felnyársalódtak, s úgy szállították őket a poltavai megyei kórházba - írta csütörtökön a kijevi Szegodnya című napilap internetes kiadása.

A cikk szerint a kórházban a sebészeknek először fémvágót kellett keresniük, mert csak azután tudták a műtőasztalra fektetni a gyerekeket, hogy levágták a belőlük kiálló rúdrészeket. A testükben maradt vasdarabok eltávolítása több órán át tartott. A rudak mindkét sérült gyomrát, beleit és más belső szerveit is átszúrták.

A fiúk egyike a kórházba szállítás egész ideje alatt eszméleténél volt, a másik elájult. A műtét után az orvosok mindkettőjük állapotát súlyosnak minősítették, de arról egyelőre nem nyilatkoznak, hogy milyenek az életbenmaradási esélyeik.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását