2024. április 18. - Andrea, Ilma

Kutyatolvaj polgármester

Kutyát lopott egy polgármesternő az Egyesült Államokban, minek következményeként elveszítette állását, bírságot fizethet és közmunkázhat.
2008. július 17. csütörtök 17:00 - Hírextra
A texasi kisváros első embere, illetve asszonya a szomszédai kutyáját "lovasította meg" még tavaly nyáron: rábízták nyaralásukkor, hogy vigyázzon rá, ő azonban nem adta vissza, hanem azt hazudta, hogy az eb megdöglött.

Pár hónappal később a szomszédok egy rokona azonban felismerte nem túl messze a kutyát, amely ugyanolyan maradt, csak "álnevet" kapott: Puddles helyett Panchitónak hívták. A rokont nem tévesztette meg az "ördöngös álcázás" és hamarosan bíróság előtt találta magát a polgármesternő. Mint kiderült, a húgánál helyezte el az ebet. Bár váltig állította, hogy valójában nem ellopni akarta a kutyát, hanem jobb helyre juttatni, mert gazdái elhanyagolták, bűnösnek találtatott. Peren kívüli egyezséggel megúszta 300 dollár - 45 ezer forint - bírsággal, 48 óra közmunkával és állása meg a kutya elvesztésével. Utóbbit vissza kellett adnia tulajdonosainak.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását