2024. április 26. - Ervin

Elnapolták a kuratóriumi elnökség a hitelfelvétel jóváhagyását

Július 28-ra napolta a Magyar Rádió Közalapítvány kuratóriumi elnöksége a döntést a közmédium hitelfelvételének jóváhagyásáról - tájékoztatta csütörtöki ülésük után a testület elnöke az MTI-t.
2008. július 17. csütörtök 18:55 - Hírextra
Rangos Katalin elmondta: kiegészítéseket, illetve egyes adatok írásba foglalását kérték a menedzsmenttől; hozzátette, a 3,2 milliárdos - kétötöd kézben multiplex-szolgáltatás kiépítését finanszírozó - summáról szavazás előtt tudni kell, ki nyeri a programcsokor üzemeltetési jogát, erről pedig július 25-én születik döntés.

"Egy döntéshozatali folyamat közepén vagyunk" - indokolta az MTI-nek csütörtökön Such György rádióelnök, miért hárítja el a kuratóriumi elnökségi döntéssel kapcsolatos érdeklődést.
A földfelszíni rádiós multiplex - amelynek üzemeltetéséért az Antenna Hungária Zrt.-vel verseng a Magyar Rádió - egy hullámsávon több adás párhuzamos sugárzására alkalmas műsortovábbító rendszer.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását