2024. május 14. - Bonifác

Meghosszabítják a forgalmi rendet a Baross téren

További hónapokra, várhatóan október közepéig meghosszabbítják a jelenlegi, négy hónapja bevezetett forgalmi rendet a Baross téren - közölték az MTI-vel szerdán fővárosi képviselők.
2008. július 16. szerda 12:20 - Hírextra
Tájékoztatásuk szerint a Főpolgármesteri Kabinet döntésével március 15-vel négy hónapra vezették be a jelenlegi forgalmi rendet a 4-es metró majdani állomása, fordító alagútja és egy csatorna építésének munkálatai miatt.
A 4-es metró Keleti pályaudvari állomásának építése tavaly óta tart, nemrég fejeződött be a résfalak kialakítása.

A meghosszabbított forgalomkorlátozás részeként szerdától továbbra is csak a BKV-buszok és a megkülönböztető jelzést használó járművek hajthatnak be a Thököly út-Dózsa György úti kereszteződéstől a Thököly útra, a Keleti pályaudvar felé. A Thököly utcát övező kisutcákban is megmarad az eredetileg négy hónapra kialakított forgalmi rend. A Rákóczi útról is csak a Kerepesi út irányába lehet továbbhaladni a Keleti pályaudvarnál.
Az MTI információ szerint a metró és a csatornaépítési munkálatok zavartalan végzéséért várható, hogy október közepétől jövő év márciusáig ismét meghosszabbítják a jelenlegi forgalomkorlátozásokat.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását