2024. március 29. - Auguszta

Csütörtökön és pénteken bíróság elé állítások

A Budapesti Nyomozó Ügyészség csütörtökre két, péntekre egy ember bíróság elé állítását jelentette be hivatalos személy elleni erőszak vádjával a bíróságra a július 5-i rendezvényen történt atrocitások miatt - közölte az MTI-vel a Fővárosi Bíróság sajtóti
2008. július 16. szerda 17:35 - Hírextra
A bírósági tájékoztatás szerint az eljárásokat a Pesti Központi Kerületi Bíróságon tárgyalják.
A Fővárosi Főügyészség hétfői tájékoztatása szerint a Budapesti Nyomozó Ügyészségen 16 büntetőügy van folyamatban a július 5-én történt erőszakos cselekmények miatt. Egyes ügyekben több gyanúsított is szerepel. A főügyészség ugyanakkor arra is felhívta a figyelmet, hogy folyamatosan értékelik és elemzik a felvonulásról készült felvételeket, ennek következtében a gyanúsítottak száma folyamatosan nő.

Kovács Tamás legfőbb ügyész pénteken nyilvánosságra hozott tájékoztatójában még 13 büntetőeljárás szerepelt, ami a dokumentum szerint 17 embert érint. Az eljárásokat felfegyverkezve elkövetett, hivatalos személy elleni erőszak miatt indították. A legfőbb ügyészi tájékoztatóban az szerepelt: az ügyészség négy ügyben tervez bíróság elé állítást.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását