2024. április 29. - Péter

Selejtező nélkül

Valamennyi magyar ott lesz a csütörtöki női döntőben a moszkvai öttusa Európa-bajnokságon, ugyanis az orosz fővárosban nem rendeztek selejtezőt a hölgyek számára.
2008. július 15. kedd 12:57 - Hírextra
A budapesti világbajnokság és a pekingi olimpia közé "bezsúfolt" kontinensbajnokságon 39 női versenyzőt neveztek a hagyományos küzdelemre, az alacsony létszám miatt pedig - a szabályok adta lehetőséggel élve - a házigazdák eltekintettek a selejtező megrendezésétől.

A két magyar olimpikon, a címvédő Vörös Zsuzsanna és a játékokon újonc Gyenesei Leila, valamint a rutinos Máthé Vivien és a fiatal Pataki Viktória (egyéni indulóként) így csütörtökön tesztelheti először jelenlegi felkészültségét.

A májusi, budapesti világbajnokságon hatodik helyével pekingi kvótát szerző Gyenesei az MTI-nek elmondta, hogy a szabadnapot edzéssel töltik, délelőtt úsztak és terepszemlét tartottak a lőtéren, a délutáni programban pedig futás szerepel.

"Talán jó is, hogy így alakult, mert az olimpián sem lesz selejtező, ott is egyből a döntővel kezdünk" - vélekedett a 22 éves versenyző.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását