2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Ölni akart

Emberölés kísérlete és előkészülete miatt indult nyomozás egy 31 éves turai férfi ellen, aki a gyanú szerint rá akarta venni sógorát arra, hogy segítsen megölni szomszédjukat, majd amikor a rokon nem akart segíteni, rátámadt - közölte az MTI-vel kedden a
2008. július 15. kedd 11:40 - Hírextra
Az MTI hétfőn számolt be arról, hogy elfogtak egy gyilkosságra készülő embert a délelőtti órákban a Pest megyei Turán.

A rendőrség keddi közlése szerint a férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy egy hónappal ezelőtt, június 15-én este egy turai családi házban arra akarta rávenni sógorát, öljék meg a szomszédjukat és értékeit szerezzék meg.

A sógor nem akart a tervezett bűncselekményben részt venni, ezért őt a férfi bántalmazta, majd egy késsel megpróbálta megszúrni, de a sértett elmenekült - olvasható a PMRFK közleményében.

A nyomozók és a Készenléti Rendőrség Támogató Kommandójának beosztottjai július 14-én lakásán elfogták a férfit. A gyanúsított -, akit őrizetbe vettek és kezdeményezték előzetes letartóztatását - kihallgatása során tagadta a bűncselekmények elkövetését.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását