2024. április 30. - Katalin, Kitti

Ittas volt

Ittas volt annak a súlyos közlekedési balesetnek az okozója, amelyben kirepült az autójából és életveszélyesen sérült az a nő, akinek járművébe belerohant egy másik személyautó Székesfehérvárott - értesült a HavariaPress.
2008. július 12. szombat 09:35 - Hírextra

A rendőrség különös tekintettel volt a felelősség kérdésére, amikor annak a balesetnek a körülményeit vizsgálta, ami pénteken délelőtt történt Székesfehérvárott. Megállapításuk szerint, a balesetet okozó Suzuki típusú személyautó sofőrje ittas állapotban ült a volán mögé.

Mint arról korábban beszámoltunk, a súlyos baleset a Kiskút útja és a Zámoly utca kereszteződésében történt. Egy nő egy Citroen Saxóval hajtott be a csomópontba, amikor a járműve bal oldalába belehajtott egy Suzuki Swift. Az ütközés következtében mindkét autó lesodródott az úttestről és távolabb, a vízelvezető árkon túl állt csak meg. A Citroent vezető nő a baleset következtében kirepült járművéből és életveszélyes sérüléseket szenvedett, míg a Suzuki vezetője könnyebb sérüléseket szenvedett.

Forrás: Havariapress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását