2024. április 19. - Emma

MSZP: Ne támadd az etnikumokat!

Az MSZP a demokrácia és a politikai eszközök teljes tárházával kíván küzdeni azért, hogy soha többé ne ismétlődhessenek meg a roma holokauszthoz vezető események.
2010. augusztus 2. hétfő 16:09 - HírExtra
A párt az MTI-hez hétfőn, a roma holokauszt áldozatainak emléknapján eljuttatott közleményében hangsúlyozza, hogy a roma holokauszthoz olyan "szóbeli vádaskodások, bűnbakkeresések" vezettek, amelyek "sajnos a mai Magyarországon ismét megjelentek".

Hozzáteszik: az MSZP elítél minden olyan megalapozatlan támadást, amelyet kifejezetten egy népcsoport ellen indítanak, ezért az "utóbbi években ismét felerősödő, az etnikumokat támadó verbális erőszak" ellen is felemeli szavát.

Hétfőn van a roma holokauszt áldozatainak emléknapja, amelyen arra emlékeznek, hogy 1944. augusztus 3-ra virradóra több mint háromezer cigány embert mészároltak le az egykori auschwitz-birkenaui koncentrációs táborban.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Tóth Mária
2010. augusztus 2. 16:42
A kommunisták egyoldalúan csak a roma holokausztot emlegetik. A negyven év alatt elkövetett saját bűneikre meg fátylat teritenek. rákosi, biszku, kádár, apró és társaik????
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását