2024. május 5. - Györgyi

Salakmotoros derbi sztárokkal

A világbajnoki címvédő lengyelekkel, a korábbi világelső ausztrálokkal és a feltörekvő oroszokkal méri össze erejét a magyar válogatott a salakmotoros Világkupa szombat esti, lesznói elődöntőjében.
2008. július 11. péntek 16:06 - Hírextra
A Ferjan Matej, Tihanyi Sándor, Tabaka József, Magosi Norbert, Szatmári László összetételű együttes a célkitűzést már azzal teljesítette, hogy eljutott a világ legjobb nyolc gárdája közé, ám igen inspiráló feladat a Tomasz Gollob által vezetett lengyel, a Jason Crump és Leigh Adams fémjelezte ausztrálok és az utóbbi években hatalmasat fejlődött oroszok ellen bizonyítani.

A lengyelországi verseny tétje, hogy a győztes egyenes ágon bejut a július 19-ei dániai döntőbe, míg a második és harmadik helyezett a reményfutamba kerül, ahonnan még kiharcolhatja a kvalifikációt a fináléba.

A papírformát alapul véve a lesznói viadal legnagyobb favoritjai a lengyelek és az ausztrálok, míg a magyarok egy nagyon jó napot kifogva talán harcban lehetnek az oroszokkal.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását