2024. május 2. - Zsigmond

Tarlós bírál

A BKV-t "kézi vezérléssel irányító" fővárosi vezetés jóváhagyása nélkül nem történhetett volna meg, hogy két héttel az új vezérigazgató kiválasztása előtt új gazdasági vezérigazgató-helyettest nevezzenek ki - jelentette ki Tarlós István csütörtökön az MT
2008. július 10. csütörtök 18:45 - Hírextra
A Fidesz fővárosi frakcióvezetője közölte, attól tart, ha netán sikerülne is egy szakmailag megfelelő kvalitású vezérigazgatót találni a BKV élére, "a kézi vezérléses bábkormányzás miatt" nehezen képzelhető el, hogy akár két évet is kitöltsön a posztján.

A városvezetés nyomásának ugyanis nagyon nehezen állhat ellen lesz az új vezérigazgató - jegyezte meg.

A BKV-val kapcsolatban a frakcióvezető kitért arra is, hogy a cég "közel százmilliárd forintos adósságával, megmagyarázhatatlan, már rendőrségi ügyeket képező szerződéseivel, kaotikus állapotaival" és növekvő éves deficitjével hű tükre a város jelenlegi helyzetének.

A Magyar Hírlap című lap csütörtöki számában megjelentek szerint a BKV megbízott vezérigazgatója "csöndben" kinevezte a cég új gazdasági vezérigazgató-helyettesét, Bolla Tibort, aki ingatlanhasznosításban, lízingelésben jártas.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását