2024. április 23. - Béla

DumaVölgy Kinizsi birtokán

Nagyvázsonyba költözik a Kapolcsi Bűvészeti Napok idejére a Dumaszínház és a Rádiókabaré: a DumaVölgyben július 25. és augusztus 3. között csaknem 30 fellépőt láthat a közönség - közölték a szervezők csütörtökön az MTI-vel.
2008. július 10. csütörtök 17:07 - Hírextra
A DumaVölgyben fellép többek között Beliczai Balázs, Maksa Zoltán, Benk Dénes, Badár Sándor, Szőke András, Dombóvári István, Hadházi László, Litkai Gergely, Kiss Ádám, Kovács András Péter, Szupkay Viktor, Kőhalmi Zoltán, Somogyi András, Lorán Barnabás (Trabarna), Aranyosi Péter, Csenki Zoltán, Bödőcs Tibor, Mogács Dániel, Pataki Balázs, a L'Art pour L'Art társulat, valamint a Szomszéd néni produkciós iroda.

A szervezők szerint a maga nemében úttörő kísérlet a DumaVölgy, hiszen ez lesz az első, kizárólag humorra épülő nyári fesztivál.

Nagyvázsonyban, a fesztivál idején rögzíti két új műsorát a Rádiókabaré, de új tehetségek után is kutatnak a DumaVölgy szervezői. Közlésük szerint a legjobb "dumás" kétéves szerződést kap a Dumaszínháztól.

Mint írták, a Fábry Szabolcs nagyvázsonyi polgármester és a Dumaszínház főszerkesztője, Litkai Gergely ötletéből induló vállalkozást támogatások nélkül rendezik meg. Egyedüli bevételi forrást a jegyek jelentenek majd. Ha a rendezvény nyereséggel zár, annak jelentős részét a nagyvázsonyi önkormányzatnak ajánlják fel a szervezők.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását