2024. április 19. - Emma

Vízzel a rák ellen

Megtalálták a rák ellenszerét? Nem tudni, mert a magyar orvosi kamara még nem fogadta el Dr. Somlyai Gábor elméletét, viszont külföldön már használják a deutérium vizet.
2008. július 9. szerda 13:04 - Hírextra
A rák napjaink egyik legveszélyesebb és legelterjedtebb betegsége. Gyógyítani ritkán tudják, inkább csak a tüneteit kezelni, elviselhetőbbé tenni. Professzorok nagyjai próbálják felkutatni a rák ellenszerét, de mindhiába, mert a kemoterápiánál jobb gyógymódot még egyikük sem talált.

Hazánk egyik elismert biológusa azonban egy újfajta gyógymóddal állt a Reggeli és a Csak Csajok nézői elé. Szerinte egy egyszerű vízzel is kezelhető a rák.

- Statisztika és számos kísérlet igazolja, hogy ha a tumoros betegek deutérium tartalmú vizet isznak az onkológiai kezelés alatt, a felére csökkenthető a daganat okozta halálozás. Amerikában már használják ezt a gyógymódot, hazánkban is az állatoknál, ám embereken rajtunk kívül még senki sem tesztelte. Ez a víz bármelyik gyógynövényboltban kapható, viszont orvosi felügyelet nélkül nem ajánlott fogyasztani.

A szakértőtől még azt is megtudtuk, hogy a deutériumot ismeri az orvostudomány is, csak nem foglalkozik a jelentőségével.

- Egyszer föltettem magamban azt a kérdést, hogy mi történik, ha a deutériumot kivonjuk a sejtekből. Különböző típusú állatkísérleteket végeztem, mire rájöttem, hogyha megteszem, leáll a sejtek osztódása, és eltűnik a tumor. Akármennyire is hihetetlen, de ilyen egyszerű az egész – mondta Dr. Somlyai Gábor biológus.

A kezelés hosszú hónapokig is eltarthat, ezért érdemes már a tumor korai stádiumában elkezdeni. A víz hatásához minimum 3 hónap szükséges. Gábor elmondta, egyszer egy csontrákos betegen is alkalmazták ezt a gyógymódot. A páciens már mozdulni sem tudott az áttétektől, mára azonban a kertjében kapál.
Forrás: netbulvar
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Tudomány témában
Ön szerint mi okozta a koronavírust?
Egyszerű véletlen
Az állatok és emberek közt megnövekedett találkozásszám
Kína terjesztette gazdasági előnyökért
Trump áll mögötte
Nem tudom, de nem lehet véletlen
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását