2024. április 27. - Zita

Össznépi all-in parádé Vegasban

Képzeljünk el egy versenyt, ahol 8 ezren indulnak és mindenki befizet az elején 10 ezer amerikai dollárt. A végén az első 666 helyezett között pedig az így kapott nyereményalapot szétosztják – elárulom, pontosan 9.119.517 dollárt (1 milliárd 348 mi
2008. július 9. szerda 14:29 - Gedei Szilárd
A monumentális verseny megmozgatta a nagy pókersztárok fantáziáját is, a híres Phil Hellmuth – aki korábban már nyert ezen a versenyen – katonai terepjáróval érkezett, stílszerűen tábornoknak öltözve, de már az első napon kiesett. Mint ahogyan erre a sorsra jutott több nagy legenda, Doyle Brunson, fia, Todd és Phil Ivy is.

Az 1971 óta minden évben megrendezett bajnokságot nem csak anyagilag éri azonban meg megnyerni. A győztes ugyanis minden évben egy arany karkötőt csatolhat fel a csuklójára, melynek eszmei értéke sokak számára ki sem fejezhető.

A mostani versenynek azonban messze még a vége, még mindig ezrek reménykedhetnek, hogy minél továbbjutnak és nem megy pocsékba a befizetett pénzük – persze akadnak olyanok is, akik internetes selejtezőkön harcolták ki a jogot a részvételre.

Kilenc játékos fog bejutni a döntő asztalra, de a végső eredményig várnunk kell november 10-ig. A végső összecsapást – az eddigiektől eltérően – ugyanis akkor rendezik, a helyszín viszont továbbra is a szerencsejáték fővárosa, Las Vegas marad. All-in özön várható tehát kifulladásig; ősszel pedig kiderül, idén ki a póker legnagyobb királya.
Forrás: cardplayer.com
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását