2024. április 28. - Valéria

Koeman lesz az edző

Erwin Koeman, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya lesz a magyar hírességekből álló Hungarian All Star csapatának játékos-edzője; az együttes a Forma-1-es pilóták gárdájával vív jótékonyági mérkőzést július 30-án az Üllői úton.
2008. július 9. szerda 14:30 - Hírextra
Az Albert Flórián Standionban sorra kerülő MAI CASCO Jótékonysági Futball Grand Prix-n az Európa-bajnok labdarúgó számíthat a magyar szövetség technikai igazgatójára, Szekeres Tamásra, a Ferencváros és a Debrecen volt játékosára is - a szervezők tájékoztatása szerint.

Az autóversenyzők gárdájának edzője a világhírű tenor, Placido Domingo lesz. A spanyol operaénekes bevetheti - többek között - Michael Schumachert, Felipe Massát, Vitantonio Liuzzit, Sebastian Vettelt és Baumgartner Zsoltot is.

A belépőkből származó bevételt teljes egészében a rászoruló és beteg gyermekek gyógykezelésére és oktatására fordítják.

Az már eldőlt, hogy a rendezvénynek otthont adó Ferencváros kérésére a Tűzoltó utcai Klinika alapítványa kapja majd a támogatás legnagyobb részét.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását